Urządzenia i Akcesoria
Vegetarcurry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner
Składniki
Currypulver
-
nellik1 ts
-
fennikelfrø, tørkede1 ts
-
sennepsfrø, svart1 ts
-
kardemommekapsler kun frø4
-
svarte pepperkorn½ ts
-
spisskummenfrø1 ts
-
rød chili, tørket1
-
korianderfrø1 ts
-
gurkemeie, malt1 ss
-
kanelstang1
-
ingefær, malt1 ts
-
curryblader, tørkede4
Curry
-
olivenolje10 g
-
grønne bønner delt i to75 g
-
rødløk delt i fire100 g
-
rød paprika delt i fire1
-
gul paprika delt i fire1
-
hvitløksfedd2
-
blomkål delt i buketter (3-4 cm)400 g
-
havsalt pluss ekstra etter smak1 ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak¼ ts
-
ris, langkornet (10-12 minutter koketid), skylt200 g
-
hvite kikerter, på boks skylt, drenert, (1 x 400 g boks)240 g
-
vann, kokende pluss ekstra til koking av ris300 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i skiver, deretter lagt i varmt vann i 10 minutter50 g
-
mango chutney (se tips)1 toppet ss
-
flatbrød til servering (se tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
680 mg
Białko
15 g
Kalorie
2161 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen