Ravioli-lasagne med salat

Ravioli-lasagne med salat

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner

Składniki

  • vann til koking av ravioli
  • havsalt pluss 2 klyper
    2 ts
  • cheddarost delt i biter (2 cm)
    100 g
  • mozzarella delt i biter (2 cm)
    100 g
  • balsamico
    ½ ss
  • "extra virgin" olivenolje
    50 g
  • malt svart pepper pluss ¼ ts
    2 klyper
  • hvitløksfedd
    3
  • løk delt i fire
    100 g
  • kjøttdeig av storfe, mager (5% fat), delt i biter
    400 g
  • hakket tomat, på boks
    400 g
  • blandete urter, tørket
    1 ts
  • finkornet sukker
    1 ts
  • ravioli med ostefyll, fersk
    500 g
  • spinatblader, frosne (frossen vekt), tint og væsken presset ut
    400 g
  • ruccola, blader
    150 g
  • rødløk liten (ca. 25 g), i tynne skiver
    ½
  • parmesanost til riving

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1310 mg
Białko 51 g
Kalorie 3241 kJ / 776 kcal
Tłuszcz 43 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie