
Urządzenia i Akcesoria
Vegansk cheesecake med kirsebær
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind150 g
-
dadler skåret i mindre stykker125 g
-
kokosolie60 g
-
cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet200 g
-
kokosmælk fed130 g
-
citronsaft, frisk25 g
-
sirup agave70 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 spsk
-
kirsebær, friske uden sten120 g
Wartości odżywcze na 8 portioner
Kalorie
3428.2 kcal /
14343.6 kJ
Białko
75 g
Tłuszcz
255.7 g
Węglowodany
255.1 g
Błonnik
33.9 g
Tłuszcz nasycony
98.3 g
Sód
120.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sommerlige retter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
1 godz. 55 min
Brak ocen
5 godz. 20 min
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen