Vegansk cheesecake med kirsebær

Vegansk cheesecake med kirsebær

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portioner

Składniki

  • mandler, uden skind
    150 g
  • dadler skåret i mindre stykker
    125 g
  • kokosolie
    60 g
  • cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet
    200 g
  • kokosmælk fed
    130 g
  • citronsaft, frisk
    25 g
  • sirup agave
    70 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 spsk
  • kirsebær, friske uden sten
    120 g

Wartości odżywcze na 8 portioner

Kalorie 3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Białko 75 g
Tłuszcz 255.7 g
Węglowodany 255.1 g
Błonnik 33.9 g
Tłuszcz nasycony 98.3 g
Sód 120.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie