Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
花生酱
- 50 克 咸味熟花生
- 200 克 水
- 70 克 花生酱
- 70 克 海鲜酱
蔬菜内馅
- 1 根 小黄瓜
- 200 克 胡萝卜
- 1 个 红甜椒 ,去蒂去籽
- 1 个 黄甜椒 ,去蒂去籽
- 100 克 紫甘蓝菜
蔬菜卷
- 500 克 水 ,温的
- 15 张 越南春卷皮 (约 Ø 20厘米)
- 150 克 樱桃番茄 ,切成3片或4片
- 150 克 生菜
- 3 枝 新鲜薄荷 ,只取叶子 (opcjonalnie)
- 3 枝 新鲜香菜叶 ,只取叶子 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 54 mg