Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 牛肉肉糜
- 500 克 番茄 ,切小块
- 100 克 水
- 2 克 海盐 (约½茶匙)
- 3 克 现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)
- 5 克 香菜 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1150.6 kJ / 275 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 457 mg