Urządzenia i Akcesoria
Half bolletje vanille en karamel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 porties
Składniki
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
'Crêpe Dentelle' koekjesfeuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
20 g druivenpit olieboter35 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
57.8 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
4566.3 kJ /
1091.3 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
39.4 g
Węglowodany
84.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dagelijks en creatief
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Rijstpudding
1h
Roomboterglazuur
5min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Abrikozen ketchup
Ninguna valoración
Koffielikeur
40min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Kwarktaart in potjes
4h
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min