Cheesecake med ferskner og spiselige blomster

Cheesecake med ferskner og spiselige blomster

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 stykker

Składniki

  • blade husblas
    5
  • vand til at bløde husblast op med
  • havregryn
    150 g
  • dadler
    60 g
  • kokosolie
    40 g
  • ferskner skrællede, uden sten, halveret og skåret i skiver (2-3 mm)
    600 g
  • sukker
    90 g
  • citronsaft, friskpresset
    1 spsk
  • mælk
    200 g
  • flødeost
    500 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 teske
  • spiselige blomster blandet, til pynt
    20 - 25

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skive

Sód 197.3 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 1516.3 kJ / 362.4 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie