Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blondie-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 110 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 40 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Rohrohrzucker
- 100 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Brownie-Teig und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Rohrohrzucker
- 60 g Zucker
- 35 g Zuckerrübensirup
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 15 g Kakao
- 2 Eier
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1197 kJ / 287 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 53 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Zimtschnecken
2h 30min
Zitronenkuchen
2h 30min
Schokoladenmuffins
45 min
Banana Bread
1h 50min
Triple-Chocolate-Muffins
50min
Schoko-Reste-Kuchen
1 godz. 10 min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1 godz. 45 min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Vanille-Basismuffins
1 Std. 40 Min