Minipaier med kjøttdeig og dampede grønnsaker

Minipaier med kjøttdeig og dampede grønnsaker

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner

Składniki

Paier
  • løk delt i fire
    50 g
  • olivenolje
    10 g
  • kjøttdeig av storfe, mager delt i biter
    200 g
  • rødvin
    60 g
  • ketchup
    1 ss
  • Worcestershire saus
    1 ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ⅛ ts
  • mørdeig, ferdigkjevlet (ca. 320 g, se tips)
    1 ark
  • grønne erter, frosne
    60 g
  • egg, medium pisket
    1
Grønnsaker
  • vann
    400 g
  • gulrøtter delt i strimler (1 cm)
    300 g
  • brokkoli delt i buketter (små)
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 433 mg
Białko 20 g
Kalorie 2312 kJ / 553 kcal
Tłuszcz 34 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie