Urządzenia i Akcesoria
Enchiladas med storfekjøtt og bønner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
-
cheddarost delt i biter (2 cm)75 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring15 g
-
løk delt i fire100 g
-
grønn paprika delt i fire1
-
hvitløksfedd1
-
haricots vert, på boks skylte, drenerte, (1 x 400 g boks)240 g
-
pintobønner, på boks skylte, drenerte100 g
-
kjøttdeig av storfe delt i biter250 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
tomatpuré1 ss
-
oregano, tørket1 ts
-
spisskummen, malt1 ts
-
chilipulver1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
havsalt1 ¼ ts
-
olivenolje til smøring
-
tortilla8
-
salatblader, blandede til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1360 mg
Białko
33 g
Kalorie
2325 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen