Wersje kompatybilne
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aanzetdeeg
- 80 g melk
- 10 g verse gist
- 1 tl suiker
- 130 g broodbloem
Deeg
- 120 g suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
- 60 g melk
- 70 g boter, op kamertemperatuur
- 2 eieren
- 20 g verse gist
- 30 g oranjebloesemwater (zie tip)
- 450 g broodbloem
- 1 snuifje zout
Opbouw en afwerking
- 1 ei, losgeklopt
- 100 - 150 g gemengd gekonfijt fruit, naar eigen smaak
- 30 g amandelvlokken
- 50 g suiker (bevochtigd met een paar druppels water)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 8.03 g
- Węglowodany
- 50.72 g
- Tłuszcz
- 7.58 g
- Błonnik
- 1.87 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Ananas zandkoekjes
Brak ocen