Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 200 g gezoete gecondenseerde melk
- 200 g verdampte melk
- 200 g melk
Cake
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 120 g bloem
- 1 el natuurlijk vanille-extract
- 1 snuifje zout
- 1 tl bakpoeder
Slagroom
- 50 g suiker
- 500 g room, min. 30% vet, gekoeld
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40 min
Hummus
5 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Batbout met kaas
30 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Chocolade babka
3h
Bibimbap burrito
45 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Keftedes (gehaktballen)
Brak ocen
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min