Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面包屑
- 50 克 干的隔夜面包 ,切小块
鳕鱼
- 100 克 面包 ,隔一天的
- 100 克 牛奶
- 50 克 橄榄油
- 200 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 300 克 胡萝卜 ,切小块
- 400 克 盐渍鳕鱼,提前浸泡脱盐,切碎
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 胡椒粉
酱料
- 300 克 牛奶
- 60 克 面粉
- 30 克 黄油
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 1 小撮 豆蔻粉
- 200 克 稀奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 3 g