法式焗烤鳕鱼
TM5 TM31 TM6

法式焗烤鳕鱼

4.2 (5 ocen)

Składniki

面包屑

  • 50 克 干的隔夜面包 ,切小块

鳕鱼

  • 100 克 面包 ,隔一天的
  • 100 克 牛奶
  • 50 克 橄榄油
  • 200 克 洋葱 ,切块
  • 2 瓣 蒜头
  • 300 克 胡萝卜 ,切小块
  • 400 克 盐渍鳕鱼,提前浸泡脱盐,切碎
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 胡椒粉

酱料

  • 300 克 牛奶
  • 60 克 面粉
  • 30 克 黄油
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 1 小撮 豆蔻粉
  • 200 克 稀奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1761 kJ / 421 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy