山羊乳酪牛肉炸丸子
TM6 TM5 TM31

山羊乳酪牛肉炸丸子

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 克 烟熏牛肉(cecina) ,切碎(见要诀)
  • 20 克 橄榄油
  • 60 克 黄油
  • 40 克 洋葱 ,切小块
  • 160 克 面粉
  • 800 克 牛奶
  • ½ 茶匙 盐
  • 150 克 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
  • 300 - 400 克 面包糠
  • 2 - 3 颗 蛋 ,在碗内打散
  • 500 - 600 克 油炸用蔬菜油

Wartości odżywcze
na 1 块
Kalorie
514 kJ / 123 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
0.2 g
Sód
182.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy