Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 烟熏牛肉(cecina) ,切碎(见要诀)
- 20 克 橄榄油
- 60 克 黄油
- 40 克 洋葱 ,切小块
- 160 克 面粉
- 800 克 牛奶
- ½ 茶匙 盐
- 150 克 新鲜山羊乳酪 ,切成小块
- 300 - 400 克 面包糠
- 2 - 3 颗 蛋 ,在碗内打散
- 500 - 600 克 油炸用蔬菜油
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 182.8 mg