Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g vegetabilsk olje
- 10 g ingefær, fersk, delt i tynne skiver
- 500 g svineribbe, delt i små biter (ca. 5 cm)
- 50 g melis, juster etter smak
- 50 g risvin
- 50 g eddik
- 15 g soyasaus, lett soyasaus
- 10 g soyasaus, mørk soyasaus
- Wartości odżywcze
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 71.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 33.1 mg