Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hvitløksfedd
- 800 g svinebog, uten bein (5-6 store stykker), strimlet
- 110 g løk, delt i to og delt i skiver
- 1 kvist rosmarin, fersk
- 225 g vann
- 170 g cider eddik
- 1 ts grønnsaksbuljong
- ½ ts salt, til servering
- barbecuesaus, etter smak
- malt svart pepper, etter smak
- grønne salatblader, til servering
- 6 hamburgerbrød
- rødløk, delt i to og delt i skiver
- Wartości odżywcze
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg