Galette med kylling
TM31 TM5 TM6

Galette med kylling

5.0 (1 ocena)

Składniki

Deig

  • 200 g smør, delt i biter (1-2 cm) og frosset
  • 200 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
  • 90 g vann, avkjølt
  • ½ ts salt

Karamelliserte løk

  • 1 hvitløksfedd
  • 20 g smør
  • 110 g bacon, i skiver, delt i strimler (2 cm)
  • 250 g løk, gul, delt i fire
  • 1 ss mørkt brunt sukker
  • 1 ss balsamico
  • ½ ts salt

Kyllingfyll

  • 600 g vann
  • 500 g kylling indrefilet
  • 220 g søtpotet, delt i terninger (2 cm)
  • 3 kvister timian, fersk, pluss ekstra til dryssing
  • 1 - 2 klyper salt
  • 1 - 2 klyper malt svart pepper
  • 150 g brun sopp, fersk, delt i biter
  • 40 g smør
  • 30 g hvetemel
  • 1 ts kyllingbuljongpaste
  • 50 g kremfløte, 35 % fett
  • melk, til å pensle

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
3442.3 kJ / 819.5 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
57.4 g
Tłuszcz
51.3 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Błonnik
7.5 g
Sód
1275.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy