Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
- 30 g pecorino, delt i biter (3 cm)
- 150 g guanciale, delt i terninger (se tips)
- 15 g "extra virgin" oliven olje
- 1 egg
- 3 eggeplomme
- 3 klype malt svart pepper
- 1 klype salt
- 320 g pasta, tørr
- Wartości odżywcze
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 42.2 g
- Błonnik
- 2.2 g