Steinsopprisotto
TM31 TM5

Steinsopprisotto

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 bunt persille, fersk
  • 30 g sjalottløk, delt i to
  • 300 g steinsopp, fersk, delt i biter
    lub 40 g sopp, tørket, delt i biter
  • 30 g "extra virgin" oliven olje
  • 320 g risottoris
  • 60 g tørr hvitvin
  • 1 ts salt
    lub 1 ts kjøttbuljongpaste
  • 800 g vann
  • 30 g smør, delt i biter

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
69.5 g
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy