Urządzenia i Akcesoria
Tarte Tatin (obrácený koláč)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 kousků
Składniki
Těsto
-
máslo na vymazání
-
150 gramů hladké mouky
-
50 gramů vody studené
-
1 špetka soli
Karamel a dokončení
-
150 gramů krystalového cukru
-
70 gramů másla vychlazeného
-
1030 gramů vody
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
4 jablka např. Golden Delicious
-
1 polévková lžíce octa
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kousek
Sód
28 mg
Białko
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nadýchaný koláč se slaným karamelem
1 godz. 40 min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Rebarborovo-jahodový koláč
1 godz.
Bazalkové pesto
10 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Citrónový chlebíček s borůvkami
4 godz.
Brynzové tyčinky
2 godz.
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1 godz.
Turecký flatbread
2 godz. 10 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 godz.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Perník s povidly
55 min