Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g vin spumant
- 600 g zeamă de portocală, proaspăt stoarsă (de la 7-9 portocale)
- 150 g zahăr
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 777 kJ / 186 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Negrese cu cireșe amarena
1 Std.
Supă cremă de legume, pui cu piure de cartofi și leurdă, cu legume, salată de căpșune cu mentă
Brak ocen
Mușchi de vițel în crustă de ierburi aromatice, cu sos de carne
Brak ocen
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Brak ocen
Piñarita
5 Min
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Brak ocen
Cocktail cu căpșune
10 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Brak ocen
Struffoli (Italia)
Brak ocen
Rulouri cu banană și susan
1 Std. 30 Min
Chec cu lămâie la aburi
2 Std. 20 Min
Cocktail de merișoare și portocale
Brak ocen