Urządzenia i Akcesoria
Fersk rødbetpasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porsjoner
Składniki
-
rødbet, rå vasket og skrelt, delt i to (ca. 3 rødbeter)255 g
-
vann850 g
-
pasta, tørr, type linguine170 g
-
smør, usaltet3 ss
-
pistasjnøtter, usaltede, uten skall55 g
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper⅛ ts
-
geitost, myk smuldret opp15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine's Day
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen