Urządzenia i Akcesoria
Indrefilet av svin med kirsebærsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner
Składniki
-
sjalottløk i biter30 g
-
hvitløksfedd1
-
vann225 g
-
kirsebærsyltetøy55 g
-
balsamico1 ts
-
smør, usaltet15 g
-
salt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
indrefilet av svin455 g
-
vårgulrøtter skrelt, halvert på langs340 g
-
hvetemel1 ss
-
kirsebær (opcjonalnie) uten stein, halvert, til pynt
-
persille, fersk til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
25 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentine's Day
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen