Wersje kompatybilne
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Engelse citroenpudding met stroop
- 60 g boter, en iets meer om in te vetten
- 280 g bruine suiker, en iets meer om te bestrooien
- 160 g citroensap
- 850 g water
- 4 - 6 kleine stukjes citroenschil, naar smaak
- 15 g melk
- 130 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
Boeuf bourguignon en serveren
- 3 teentjes knoflook
- 200 - 250 g uien, gehalveerd
- 15 g olijfolie
- 700 g rundvlees, in blokjes (2-3 cm) (bij voorkeur bovenbil, schouder, nekstuk of wang)
- 150 g ontbijtspek, in reepjes
- 300 g rode wijn, bij voorkeur Bourgognewijn of een volle rode wijn
- 200 g water
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 bouquet garni (laurier, tijm en peterselie)
- 200 g verse champignons
- 300 g wortelen
- 1 - 2 el maïszetmeel (opcjonalnie)
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 82 g
- Tłuszcz nasycony
- 44 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1267 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 分钟
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 分钟
Bibimbap burrito
45 分钟
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Romige courgettensoep
35 分钟
Nougatine
1小时 30 分钟
Honingraat
1小时 30 分钟
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 分钟
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 分钟
Karamelsaus
1小时 30 分钟