Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bladerdeeg
- 300 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 50 g cacaopoeder
- 300 g boter, voorheen in stukken bevroren
- 2 snuifjes zout
- 150 g water
Chocoladeganache
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 eierdooiers
- 1 ei (geheel)
Afwerken
- 1 ei (geheel)
- 1 snuifje zout
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2826 kJ / 679 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 35.8 g
- Tłuszcz
- 54.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peergelei
Brak ocen
Engelse brunch
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Gin en lavendelijs
14h 35 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50 min
Mai tai
10 min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Mango mojito
15min
Chocoladevulkaan
15min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min