Urządzenia i Akcesoria
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 stuks
Składniki
Compote van ananas
-
verse ananas in stukken, zonder het hart300 g
-
appels in stukken300 g
-
boter30 g
-
vanillepoeder1 snuifje
-
karamel gezouten boter saus80 g
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
zout1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6.6 g
Kalorie
2251.4 kJ /
541.5 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
46.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker smullen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vers pastadeeg
1 godz.
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
IJs van Mango en Passievrucht
Brak ocen
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Dille en feta flatbread
1 godz. 20 min
Dunne grissini
Brak ocen
Bessencurd
20 min
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Pitabrood
2 godz.