Urządzenia i Akcesoria
Driekoningentaart met pompoen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
6 stuks
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
8 g
Kalorie
2509 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker smullen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoen Chai Latte
20min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4h
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Pâté in korst
10h
Abrikozenlikeur
30min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min