Pappa con bietole e salmone (10-12 mesi)

Pappa con bietole e salmone (10-12 mesi)

3.8 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione

Składniki

  • 50 g di filetti di salmone fresco (senza pelle e deliscato) a pezzi
  • 100 g di bietole le foglie lavate e asciugate, a strisce sottili ( 5 mm)
  • 250 g di acqua
  • 25 g di semolino precotto
    25 g di farina di riso, precotto
  • 2 cucchiaini olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di Parmigiano Reggiano grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 19.9 g
Kalorie 1378.6 kJ / 329.5 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...