Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 鸡胸肉 ,切片
- 20 克 美乃滋
- 50 克 蓝波奶酪 ,切块
- 60 克 稀奶油
- 35 克 牛奶
- 10 克 柠檬汁
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 700 克 水
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 50 克 荞麦
- 70 克 混合生菜
- 20 - 30 克 核桃仁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4201 kJ / 1005 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 70 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.6 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 2643.5 mg