
Urządzenia i Akcesoria
Morokkansk lam med pilaf
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 porsjoner
Składniki
Morokkansk lam
-
rødløk (ca. 200 g), delt i fire2
-
hvitløksfedd2
-
koriander, fersk kun blader1 bunt
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
spisskummen, malt2 ts
-
ingefær, malt½ ts
-
paprikakrydder1 ts
-
safran tråd2 klyper
-
appelsinskall (1 x 4 cm strimmel), ingen hvit hinne1 stykke
-
olivenolje50 g
-
kanelstang1
-
lammeskulder, uten bein delt i terninger (3 cm)700 - 800 g
-
skrelte tomater800 g
-
tomatpuré40 g
-
honning2 ss
-
kanel, malt1 ts
Pilaf
-
berberis, tørket (se tips) (valgfritt)2 ss
-
vann, varmt pluss ekstra til bløtlegging1150 gram
-
basmatiris200 g
-
quinoa, hvit100 g
-
gul løk (ca. 120 g), delt i fire1
-
druekjerneolje40 g
-
spisskummen, malt1 ts
-
kanel, malt½ ts
-
kardemomme, malt1 ts
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
grønnsaksbuljong (se tips)2 ts
-
smør, saltet40 g
-
mandler, blansjerte til pynt30 g
-
granateple kun frø½
-
flatbladet persille, fersk kun blader, delt i biter2 kvister
-
mynte, fersk kun blader, delt i biter2 kvister
-
safran lagt i 1 ss varmt vann1 klype
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
699.3 kcal /
2937.2 kJ
Białko
40.5 g
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
60.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
1606.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen