Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300 - 600
g fasole verde fideluță, proaspătă
lub 300 - 600 g fasole verde lată, proaspătă - 1500 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 100 gram
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Piept de pui cu cușcuș în stil arab
45p
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24hod. 50min
Orez cantonez
25 Min
Iaurt de băut Stracciatella
12óra
Supă cu ciuperci shiitake
35p
Ceai verde cu turmeric
Brak ocen
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Supă de pui Pho, gătită lent
5h 20min
Blanquette de vițel
1óra 30p
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15p