Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g spată de porc, fără os, tăiată în 2 bucăți (4-5 cm grosime)
- 1500 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
Alternatywne przepisy
Sos olandez
15 menit
Pere în vin roșu, gătite lent
Brak ocen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Midii în sos picant de roșii
45 min
Caramel lichid
35 min
Obraji de porc sous-vide
8h 30min
Pere în vin roșu
3 Std. 20 Min
Sangria
10 min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Midii în stil provensal
35 min