Urządzenia i Akcesoria
Pește slab sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții
Składniki
-
fileuri de pește, cu sau fără piele slab (ex. pește pescar sau merluciu) (200 g fiecare, 2 cm grosime)4
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1500 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
140 mg
Białko
36 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Brak ocen
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Crème brûlée cu șampanie
2 godz. 25 min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Brak ocen
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Paris-Brest
6 godz. 40 min
Cheesecake cu limetă
6 godz. 30 min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Mousse de ciocolată
3 godz. 20 min
Cheesecake (necopt)
5 godz. 30 min
Sos olandez
15 min