Urządzenia i Akcesoria
Pește slab sous-vide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții
Składniki
-
fileuri de pește, cu sau fără piele slab (ex. pește pescar sau merluciu) (200 g fiecare, 2 cm grosime)4
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1500 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
140 mg
Białko
36 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sos Alfredo cu anghinare
45 min
Pere în vin roșu, gătite lent
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 min
Ras el Hanout
15 min
Zuppa di pesce
40 min
Sos de ciocolată (sirop)
20 min
Paste fierte
20 min
Frișcă bătută
10 min
Cocktail caipiroska cu căpșune
10 min