Urządzenia i Akcesoria
Žitný chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
15 plátků
Składniki
Příprava
-
1 kostka droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
350 gramů hladká mouka
-
350 gramů žitné mouky
-
2 polévkové lžíce celého kmínu
-
30 gramů soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
5 g
Kalorie
684 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Pivní chléb
3h 40min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30min
Olivový chléb
3h 50min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Podmáslový chléb
4h 35min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1h 5min
Chléb
1h 40min