金枪鱼柚子醋拌饭
TM6 TM5

金枪鱼柚子醋拌饭

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 200 克 白米饭 ,热的
  • 15 克 寿司醋
  • 70 克 牛油果 ,去皮去核取果肉,切块
  • 25 克 特级初榨橄榄油
  • 2 小撮 盐
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 20 克 柚子醋
  • 120 克 新鲜金枪鱼 ,切5×2厘米片
  • 1 颗 蛋黄 ,选用可生食的鸡蛋蛋黄
  • 2 根 葱 ,切末
  • 1 片 柠檬皮 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3829 kJ / 916 kcal
Białko
45.6 g
Węglowodany
78.3 g
Tłuszcz
46.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
1.6 g
Sód
527.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy