
Urządzenia i Akcesoria
Barevné ovocné řezy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 porcí
Składniki
Světlý korpus
-
4 vejce
-
100 gramů cukru
-
½ čajové lžičky vanilkového extraktu
-
120 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
Tmavý korpus
-
4 vejce
-
100 gramů cukru
-
100 gramů hladké mouky
-
20 gramů kakaa
-
1 špetka soli
Tvarohový krém
-
700 gramů tvarohu
-
1 balíček mascarpone
-
400 gramů zakysané smetany
-
30 gramů rumu
-
3 balíčky vanilkového cukru
-
400 gramů ovoce
Wartości odżywcze na 1 porce
Kalorie
280 kcal /
1171 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sváteční dezerty
11 Przepisów
Czechy
Czechy