Sous-vide Pærer med kanelsauce

Sous-vide Pærer med kanelsauce

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portioner

Składniki

  • pærer (faste) skrællet, halveret og uden kernehus (se tip)
    4
  • sukker
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • kanel, stødt
    1 ½ tsk
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)
  • vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)
    850 g
  • mandler, flager til servering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3 mg
Białko 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie