Slow-cooked Pærer i rødvin

Slow-cooked Pærer i rødvin

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portioner

Składniki

  • rødvin
    750 g
  • portvin
    100 g
    vand
  • vand
    250 g
  • sukker
    350 g
  • kanelstænger
    2
  • stjerneanis
    2
  • appelsinskal (1 cm x 3-4 cm)
    2 stykker
  • pærer (ca. 180 g hver), skrællet
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 12 mg
Białko 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 116 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie