![三色西米糕 三色西米糕](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61017FBC-D867-4A28-9109-E2C508305895/Derivates/f9787668-348b-4358-b3f3-35024e3a6770.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 鲜刨椰丝
- ½ 茶匙 盐
-
食油 ,涂抹用
lub 1 片 香蕉叶 - 4 个 洛神花花萼 ,去籽
- 1900 克 水
- 4 片 班兰叶 ,切条(2.5公分)
- 300 克 小西米
- 180 克 糖
- 1 滴 黄色食用色素 ,根据个人喜好调色
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 255 kJ / 61 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g