Urządzenia i Akcesoria
Dried Beef Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
70 - 100 g Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert, nach GeschmackBeef Jerky nach Geschmack70 - 100 g
-
Frischkäse200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Mayonnaise1 EL
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 Portionen
Białko
49 g
Kalorie
4637 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Speck-Dip
30 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Parmesancreme
5 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Bacon-Konfitüre
25 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Flammkuchendip
10 min
Bacon-Salz
45 min
Pikanter Currywurstsalat
1 godz. 15 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Schinken-Currycreme-Sandwiches
15 min