Urządzenia i Akcesoria
Svinekjøtt med brokkolipesto og flatbrød
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
Flatbrød
-
yoghurt naturell350 g
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing350 g
-
bakepulver1 ss
-
havsalt1 ts
Brokkolipesto
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
hvitløksfedd1
-
rød chili, fersk delt i to, frø fjernet1
-
brokkoli delt i buketter300 g
-
havsalt1 ts
-
vann1100 g
Svinekjøtt
-
"extra virgin" olivenolje60 g
-
hvitløksfedd1
-
svin ytrefilet delt i biter (3 cm)500 g
-
malt svart pepper2 klype
-
havsalt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1649 mg
Białko
32 g
Kalorie
3299 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen