Stekt biff med caponata

Stekt biff med caponata

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner

Składniki

  • olivenolje pluss 1 ss
    30 g
  • paprika, blandet delt i biter (2 cm)
    200 g
  • løk delt i tynne skiver (2 mm)
    80 g
  • aubergine delt i biter (2 cm)
    150 g
  • squash delt i biter (2 cm)
    150 g
  • kapers, syltet drenert
    10 g
  • pinjekjerner
    10 g
  • biffstrimler
    500 g
  • hvitløksfedd
    1
  • balsamico
    15 g
  • cherrytomater delt i to
    130 g
  • havsalt
    1 ts
  • sukker
    ½ ts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 832 mg
Białko 30 g
Kalorie 1323 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 17 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie