Urządzenia i Akcesoria
Stekt biff med caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
olivenolje pluss 1 ss30 g
-
paprika, blandet delt i biter (2 cm)200 g
-
løk delt i tynne skiver (2 mm)80 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)150 g
-
squash delt i biter (2 cm)150 g
-
kapers, syltet drenert10 g
-
pinjekjerner10 g
-
biffstrimler500 g
-
hvitløksfedd1
-
balsamico15 g
-
cherrytomater delt i to130 g
-
havsalt1 ts
-
sukker½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen