Urządzenia i Akcesoria
Stuing med kylling og byggryn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
kokende vann2000 g
-
kyllingbryst, med eller uten skinn, uten ben500 g
-
olivenolje15 g
-
stangselleri delt i biter150 g
-
purreløk delt i skiver (1 cm)120 g
-
hvitløksfedd delt i skiver1
-
rød chili (opcjonalnie) delt i to, uten frø1
-
laurbærblad, tørket1
-
rosmarin, fersk2 kvister
-
byggryn lagt i bløt over natten, deretter skylt og drenert100 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)140 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret2
-
baby spinat, fersk100 g
-
grønne erter, frosne75 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
628 mg
Białko
35 g
Kalorie
1301 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen