Urządzenia i Akcesoria
And med bjørnebærsaus og sellerirotmos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
And
-
andebryst, med skinn, uten bein (ca. 170 g per)4
-
havsalt4 klype
-
malt svart pepper4 klype
Bjørnebærsaus
-
bjørnebær250 g
-
finkornet sukker30 g
Sellerirotmos
-
sellerirot skrelt, i terninger (2 cm)800 g
-
vann1200 g
-
smør, usaltet i terninger50 g
-
havsalt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
801 mg
Białko
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen