And med bjørnebærsaus og sellerirotmos

And med bjørnebærsaus og sellerirotmos

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner

Składniki

And
  • andebryst, med skinn, uten bein (ca. 170 g per)
    4
  • havsalt
    4 klype
  • malt svart pepper
    4 klype
Bjørnebærsaus
  • bjørnebær
    250 g
  • finkornet sukker
    30 g
Sellerirotmos
  • sellerirot skrelt, i terninger (2 cm)
    800 g
  • vann
    1200 g
  • smør, usaltet i terninger
    50 g
  • havsalt
    ½ ts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 801 mg
Białko 51 g
Kalorie 2107 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 22 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie