
Urządzenia i Akcesoria
Risotto med sopp og spinat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
vann730 g
-
brun sopp, fersk delt i fire300 g
-
olivenolje20 g
-
sjalottløk delt i biter (1 cm)40 g
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
spinatblader, ferske100 g
-
risottoris (feks. Carnaroli, 17-18 minutter koketid)320 g
-
hvitvin60 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt etter smak½ - 1 ts
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
472 kcal /
1982 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1010 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Høstmiddager
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen