Urządzenia i Akcesoria
Hindbær soufflé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 portion
Składniki
Hindbær base
-
smør til smøring
-
sukker, hvid til drys12 teske
-
hindbær friske eller frosne220 g
-
flormelis plus 12 tsk til drys50 g
-
citronsaft30 g
-
majsstivelse20 g
-
vand40 g
Soufflé blanding
-
sukker, hvid60 g
-
nougat brudt i mindre stykker (3 cm)120 g
-
æggehvide (ca. 290 g)8
-
cream of tartar1 tsk
-
flormelis til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.9 g
Kalorie
834 kJ /
198.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sol og Sommer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 Std.
Karameller
2 Std.
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cremet citronis
12 Std. 10 Min
Chokolademousse
3 Std. 20 Min
Sprøde boller med creme
Keine Bewertungen
Chokoladeis
12 Std.
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Vaniljefigurer med chokolade
40 Min
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen