Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
lök cut in halves120 g
-
vitlöksklyftor2
-
olivolja20 g
-
mogna tomater cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
röd paprika cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
blandade torkade örter (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 msk
-
salt1 tsk
-
nymalen svartpeppar2 nypor
-
auberginer cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
squash cut in pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkålsmos
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Stekt sparris
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Fänkålssallad
Brak ocen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Brak ocen
Kashmiri-ris
Brak ocen
Naanbröd med lök och kummin
Brak ocen
Potatis- och rotsellerigratäng
Brak ocen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Brak ocen
Miso-aubergine (sous-vide)
Brak ocen
Janssons Frestelse
1 godz. 40 min