Urządzenia i Akcesoria
Tomatris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portioner
Składniki
-
lök cut in halves150 g
-
vitlöksklyftor2
-
200 g konserverade hela tomaterfärska tomater cut in halves200 g
-
olivolja50 g
-
långkornigt ris (not parboiled)400 g
-
salt2 tsk
-
vatten1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkålsmos
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Stekt sparris
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Fänkålssallad
Brak ocen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Brak ocen
Kashmiri-ris
Brak ocen
Naanbröd med lök och kummin
Brak ocen
Potatis- och rotsellerigratäng
Brak ocen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Brak ocen
Miso-aubergine (sous-vide)
Brak ocen
Janssons Frestelse
1 godz. 40 min