Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di orzo perlato
- 60 g di albicocche secche, denocciolate
- 2 fichi, secchi
- 15 g di zenzero fresco, pelato
- 1 pizzico di sale
- 1600 g di acqua
- 1 - 2 limoni, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo al Metaxa
1h
Crêpes
1 godz. 15 min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Gratin dauphinois
50 min
Gamberi in agrodolce
1 godz. 15 min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Pizza Margherita
2h
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Brak ocen
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Brak ocen