Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di orzo perlato
- 60 g di albicocche secche, denocciolate
- 2 fichi, secchi
- 15 g di zenzero fresco, pelato
- 1 pizzico di sale
- 1600 g di acqua
- 1 - 2 limoni, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti milanesini
3 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Coq au vin
2h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Torta di Pasqua
1h 45 min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Dolcetti di avena
Brak ocen
Sangria
10min
Knöpfli
50 min