Urządzenia i Akcesoria
Pisco Sour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di zucchero
-
100 g di acqua
-
3 limoni biologici, tagliati in quattro
-
250 g di pisco (distillato di mosto di vino)
-
2 albumi d'uovo (v. Consigli)
-
100 g di cubetti di ghiaccio
-
4 pizzichi di cannella in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.9 g
Kalorie
1271 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dado di pollo
Brak ocen
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Pisco sour
10 min
Crème brulé
4 godz. 50 min
Gratin dauphinois
50 min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 min
Crema di amaranto con ciliegie e canapa
Brak ocen
Lecca-lecca
40 min
Papet vaudois
55 min
Pisco lime sour
15 min
Cocktail Pisco sour
10 min
Canelés
14 godz.